Klassisk design
… för en tilltalande form på ytterfasaden
... för det finns väggarmaturerna Monza och Garda. Under deras kulformade huvar av opal eller blåst glas finns sparsamma lysdioder och en integrerad rörelsedetektor som ger ytterligare energieffektivitet. Även installationen går enkelt: Tack vare stort kopplingsutrymme och bekväm insticksanslutning med en hand!

Variabelt bevakningsområde

Armaturerna har en integrerad rörelsedetektor med 130° bevakningsområde. Eftersom detektorns lins är vridbar kan detektering och räckvidd lätt anpassas efter lokala förhållanden.

Stort kopplingsutrymme

För installationen ska därefter anslutningssockeln fästas i väggen. Den har mycket plats så att man bekvämt kan dra ledningen utan stress.

Bekväm insticksanslutning med en hand

Armaturens underdel med den integrerade sensorn kan sedan anslutas i sockeln med ett klick. På så vis har man alltid en hand fri – så att man exempelvis kan hålla sig fast i en stege ...

Inställningselementen döljs elegant

Inställningselementen har vi dolt på ett snyggt sätt under en täckram. Om man tar av den kan man ställa in efterlystid och ljusets börvärde med hjälp av potentiometrar.
För perfekt blandning av klassisk design och modern energieffektivitet finns nu också vägglampor tillgängliga med lysdioder med lång livslängd.
Här kan du läsa mer om de enskilda varianterna:

YTTERLIGARE LÖSNINGAR FÖR UTOMHUSBELYSNING:

Individuella ljuskoncept utomhus – ALVA-serien.

Produktöversikt

Läs mer om våra belysningsprodukter och serien AL P Monza/Garda
Läs mer

Kontakt

Om du har frågor om serien AL P Monza/Garda – vårt team hjälper dig gärna

Din kontakt hos oss

© ESYLUX 2016 | IMPRESSUM